Buurtplein Maastricht

is nu maestricht.net
 

Menu
Home
Buurten in Maastricht
Nieuwsarchief
Zoeken

Tweede Rwanda actiedag Afdrukken E-mail

Bij deze willen wij u graag uitnodigen voor onze 2de Rwanda actiedag op woensdag 26 april a.s. Wij derde-en vierdejaars leerlingen van het Sint-Maartenscollege VMBO Maastricht hebben dit jaar net zoals vorig jaar weer een actie dag voor het goede doel Rwanda georganiseerd.

Ons team is opgestart na het zien van de film’Hotel Rwanda’.Deze film heeft onze ogen geopend omdat we zagen wat voor een situatie er in Rwanda is onstaan. Vorig jaar hebben we ook zo’n actiedag georganiseerd en toen is MVV komen voetballen.Dit jaar komt MVV weer voetballen, alleen gaan we het nu nog groter aanpakken.

Er is een braderie, er komen artiesten, er wordt een speciale cd gemaakt van de beste rappers van school, er zijn workshops, natuurlijk komt MVV weer tegen onze beste leerlingen spelen en er zal ook een sterrenteam van onze leraren komen.Verder wordt er een tombola gehouden en zijn er veel dingen te koop.

Zoals jullie lezen wordt het een drukke, maar leuke dag. We hopen dat er dit jaar een nog groter bezoekers aantal zal zijn en dat het zoals vorig jaar een mooi bedrag oplevert dat wij dan naar Rwanda sturen. Wij hopen dat we u ook kunnen verwachten op onze actiedag voor Rwanda. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-44664437

 
© 2014 Buurtplein Maastricht
Ontwerp & Beheer: Aardening & Company